Rebecca Kadar-Groenendijk

Mijn naam is Rebecca Kadar-Groenendijk, ik ben 30 jaar, getrouwd en moeder van 2 boefjes.

Via mijn man ben ik in contact gekomen met Aroen. Omdat ik bijna heel mijn leven problemen gehad heb met mijn gewicht, dacht mijn man dat het wel goed zou zijn om door middel van aanpassing van voeding het lichaam te creëren dat ik altijd al wil hebben. Hij kent Aroen al een tijd en had de volste vertrouwen in hem, dus stuurde mijn man mij door. Al vele soorten diëten geprobeerd in combinatie met veel sporten, maar het lukte mij maar niet om het resultaat te boeken die ik wilde.
IMG-20160319-WA0001[1]

Na een prettige kennismaking en intake, heeft Aroen voor mij een voedingsschema samengesteld. Na dag 1 was ik er heel pessimistisch over, maar na een week was ik ontzettend verrast! Door dit schema ben ik erachter gekomen hoeveel troep ik onbewust toch nog at. Mijn lichaam veranderde, mijn instelling veranderde en ik werd fitter. Nog geen jaar verwijderd van mijn bevalling en ik ben veel slanker geworden dan voor mijn zwangerschap. Eindelijk schaam ik mij niet meer voor mijn lichaam!

Natuurlijk doorloop ik dit traject niet altijd met een glimlach, een slanker en fitter lichaam betekent hard werken! Met steun van mijn man, Aroen en zijn Zilla’s kom ik na elk dipje er toch goed bovenop! Tot nu toe ben ik 10kg kwijt, wat voor mij alleen nog maar het begin is. En we gaan vrolijk verder!

We gaan van Lekkerbecky, naar Lekkere Becky!